www.goz.se

www.goz.se

Min hemsida och blogg...

....handlar mest om det som ligger mig varmast om hjärtat - min familj! Mest skriver jag om våra två underbara döttrar Felicia & Wilma och våra två hundar. Goz kommer förresten från första bokstäverna i hundarnas namn: Gabbie o Zatoya.

Helg i Sala

BarnenPosted by Therese Kvarnström Sun, September 12, 2010 21:10

Eftersom A skulle vara på golftävling hela helgen så passade jag på att ta med mig barnen till Sala och hälsa på mina föräldrar. Helgen bjöd på flera höjdpunkter för barnen - bl.a. åkte vi och badade i badhuset på lördagen. För Felicia var det dock söndagens aktivitet som slog högst - vi åkte till Sorf och F var med på sin allra första ridlektion. Oj, vad hon har pratat om detta under veckan, spänd av förväntan. Och inte lär hon sluta prata om det efter heller :-) Jag tror hon kommer bli en riktig hästtjej :-)

Ridlektionen gick bra. Hästen Akter var av lagom storlek och väldigt snäll. Felicia både skrittade och travade samt styrde mellan koner och över bommar.


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.