www.goz.se

www.goz.se

Min hemsida och blogg...

....handlar mest om det som ligger mig varmast om hjärtat - min familj! Mest skriver jag om våra två underbara döttrar Felicia & Wilma och våra två hundar. Goz kommer förresten från första bokstäverna i hundarnas namn: Gabbie o Zatoya.

Tiden går fort.....

AllmäntPosted by Therese Kvarnström Wed, May 26, 2010 21:47

.....när man har roligt.... Det är väl så man säger. Dock går det lite väl mycket i ett just nu. Mycket roligt men också ganskas tufft. Det är inte lätt att hinna med heltidsjobb, barn, hundar, hus o.s.v. och utöver det få tid över..... Därav den dåliga aktiviteten på bloggen. Jag prioriterar annat helt enkelt.

Det är fantastiskt skönt att sommaren närmar sig. Det ger en extra ork. Vi tillbringar mycket tid i trädgården när vi är hemma. Barnen älskar att vara där ute. Hundarna också förstås. Och jag :-)

Kanske slänger jag in några bilder snart - om jag nån dag tar tag i att gå ner och föra över bilderna från kameran. Det ligger väl bilder från typ de två senaste månaderna på den..... ;-)


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.