www.goz.se

www.goz.se

Min hemsida och blogg...

....handlar mest om det som ligger mig varmast om hjärtat - min familj! Mest skriver jag om våra två underbara döttrar Felicia & Wilma och våra två hundar. Goz kommer förresten från första bokstäverna i hundarnas namn: Gabbie o Zatoya.

Årets första inlägg :-)

AllmäntPosted by Therese Kvarnström Thu, January 14, 2010 21:12

Jag har nu snart hunnit med 2 veckor på nya jobbet och det känns jättebra! Mycket nytt att lära förstås, men jag tror det kommer bli bra! Just nu är det svårt att hinna med någonting alls förutom att jobba och ta hand om barnen känns det som. Andreas håller på att skola in Wilma på dagis (vilket också går bra!) och när jag kommer hem passar han på att jobba. Jag kommer jobba lite blandade tider dagtid och den här veckan har jag börjat 6 på morgonen. Kanske egentligen inget perfekt för mig som är så morgontrött, men det funkar :-) Och så är det inte helt fel att kunna åka hem redan vid tvåtiden. Det gör att barnen slipper gå så långa dagar på dagis.

I "julklapp" till mig själv (på rean i mellandagarna) inhandlades en liten digitalkamera. Givetvis kan den inte slå min systemkamera, men ibland vill man ju kanske inte släpa runt på den, utan kunna ta med kameran i fickan. Då blir denna perfekt ;-) Jag har testat den (tog med den ut på en av våra promenader)och ikväll tog jag mig tiden att ladda upp korten på datorn.

Felicia är glad i köket hon fick i julklapp. Wilma med ;-)

Nähä, dags att sova.....


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.