www.goz.se

www.goz.se

Min hemsida och blogg...

....handlar mest om det som ligger mig varmast om hjärtat - min familj! Mest skriver jag om våra två underbara döttrar Felicia & Wilma och våra två hundar. Goz kommer förresten från första bokstäverna i hundarnas namn: Gabbie o Zatoya.

Glömde ju skriva om DM:et.....

HundarnaPosted by Therese Kvarnström Fri, August 28, 2009 17:24

Kom ju på att jag glömt att skriva om Distriktsmästerskapet i agility som gick på Knivsta BK förra onsdagen. Jag och Zatoya var med och fightades om titeln och jag tycker att vi gjorde ett riktigt bra jobb! På DM så startar man i en agilityklass och en hoppklass och så läggs resultatet ihop, så det gäller att göra två fina lopp. Vi började med agilityklassen och precis när det var vår tur att gå in på banan så öppnade sig himlen och det började öööösregna. Men det hindrade inte oss från att göra ett finfint lopp och tiden visade sig efteråt räcka till en femteplats så långt. Därefter hällregnade det resten av kvällen och hoppbanan var riktigt blöt och lerig redan efter banvandringen. Zatoya gjorde ytterligare ett jättebra lopp och totalt hamnade vi på en fjärdeplats. Vinnare i largeklassen blev Malin och Swift och dom har ju bl.a. blivit årets agilityhund i Sverige så att slå dom är tufft. För min och Zatoyas del hade banorna kunnat få vara ännu lite svårare och med högre hopphinder, för att möjligen kunna slå ut några till. Vi har ju inte de allras snabbaste tiderna, men är hyfsat säkra och Zatoya river sällan. Å andra sidan var vi bara 9 ekipage av ca 30 som kom i mål i båda loppen, så ganska utslagsgivande var dom nog ändå ;-)

Jag och Zatoya har ju bara gjort 6 starter i år, men det roliga är att vi faktiskt lyckats nolla alla loppen, och det känns riktigt skoj!


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Lina Wed, September 16, 2009 17:52

Ni borde ju verkligen komma igång och tävla ordentligt igen! Bara nollade lopp, det låter som en dröm!! Jag hoppas vi ska lyckas få till ett nollat lopp i Oskarshamn den 10 okt, det är den enda officiella tävlingen jag kommer iväg på i år...

Posted by Stina Sat, August 29, 2009 10:38

Ja! Vi måste ses något tag - hämtade hem hästarna i fredags så nu kan man få rida lite om man vill också :-) Jag kommer inte jobba på fredagar så en fredag kanske? 7:e (måndag) eller 11:e (fredag), eller den 14:e eller 18:e?

Vi hörs!

/Stina

Posted by Stina Stabo Fri, August 28, 2009 19:45

Vad duktiga ni är!! Jag blir imponerad att ni är så duktiga - bara nollor!! När ser vi er som årets agilityhund då?

kram stina