www.goz.se

www.goz.se

Min hemsida och blogg...

....handlar mest om det som ligger mig varmast om hjärtat - min familj! Mest skriver jag om våra två underbara döttrar Felicia & Wilma och våra två hundar. Goz kommer förresten från första bokstäverna i hundarnas namn: Gabbie o Zatoya.

Trädgårdsarbete

Hus och trädgårdPosted by Therese Kvarnström Wed, March 18, 2009 12:45

Efter det senaste bakslaget med massor av ny snö så verkar det nu som om våren försöker titta fram igen! Idag är det klarblå himmel och strålande sol. Det gillar jag!
Medan Wilma sov (och Felicia var på dagis) på förmiddagen igår så passade jag på att klippa klart äppelträden för den här gången. Lite finlir till kan göras om jag orkar, men på det stora hela är det klart! Det blev mycket grenar som rykte, eftersom jag inte hann göra något alls förra våren. Och de förra ägarna gjorde inte mer än nödvändigt i trädgården så de var nog lite väl vildvuxna.....
Vi har en del projekt på gång på huset och i trädgården. Än så länge är de flesta bara på planeringsstadiet och nu börjar det bli dags att sätta sig ner och göra en priolista - vi kommer inte kunna göra allt vi vill, vi saknar både tid och pengar för det.....
Lilla Wilmis växer så det knakar. Redan 7,5 månader gammal och det lär inte dröja länge innan hon kryper iväg. Än så länge är det ål och rullningar som gäller. Och racerkörning i gåstolen :-)

Nähä, nu har Wilma tröttnat på att sitta i stolen - dags att avsluta dagens blogg och ägna sig lite åt henne istället. Snart ska vi ut och promenera i det fina vädret igen och hämta F ;-)


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.