www.goz.se

www.goz.se

Min hemsida och blogg...

....handlar mest om det som ligger mig varmast om hjärtat - min familj! Mest skriver jag om våra två underbara döttrar Felicia & Wilma och våra två hundar. Goz kommer förresten från första bokstäverna i hundarnas namn: Gabbie o Zatoya.

Stackars lilla Felicia

Mat & BakPosted by Therese Kvarnström Mon, January 26, 2009 16:03

Lilla gumman - eller ja, egentligen stora gumman - har haft hög feber hela dagen. Det började redan igår, men nu är febern högre och hon har legat i soffan hela dagen och jag har mest suttit bredvid och såsat. Hoppas det går över snart och vi andra slipper få det...

Felicia har ju dock sovit en del också så jag passade på att baka lite chokladmuffins (lite kladdkakeaktiga) på förmiddagen. Fick tipset på Åses blogg som jag brukar läsa ibland och det var ett riktigt bra tips - sjutton vilka godingar :-) Nästan för goda.....

Hoppas inte A blir alltför sen hem ikväll för jag borde ta med hundarna en sväng till brukshundklubben. Dom stackarna är uttråkade. Ingen promenad har det ju blivit idag. Tur iallafall att vi har en trädgård!

Nähä, dags att sluta. Hör att Wilma har vaknat...


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Anna Wed, February 04, 2009 22:26

Du har blivit utmanad.. kolla in min blogg :-)

www.annas-funderingar.bloggagratis.se

Kram Anna med Icka och Ting

Posted by Linda Wed, January 28, 2009 11:04

Hej! Jaha, ni har oxå haft sjukstuga, J blev hemma i fredags sen efter jag hälsat på dig men inga stora bekymmer, mest lite sliten och vaknade på tok för tidigt, halv4...

Jag måste ner till Arbetsförmedlingen i nästa vekca så säg du en dag som passar dig så ses vi, jag är anpassningsbar så länge J är på benen ;).

Kram L

Ops glömde kakor i ugnen....

Posted by Åse Tue, January 27, 2009 20:27

Ser att du fått tag i folieformar. Vart hittade du såna? Coop där jag brukar handla hade inga så jag fick ta vanliga pappersformar i brist på annat... Problemet är att då fastnade kakan i pappret så det blev lite svårätet. :-)

/Åse
http://didriksson.wordpress.com

Posted by Lina Mon, January 26, 2009 22:05

Och stackars Felicia! Hoppas hon kryar på sig snabbt! Muffinsen såg otroligt goda ut, synd jag har börjat "mitt nya liv" idag igen! Förresten så är det nåt fel, det står Internal Server Error ute i vänster kanten där menyn brukar vara... Kram!