www.goz.se

www.goz.se

Min hemsida och blogg...

....handlar mest om det som ligger mig varmast om hjärtat - min familj! Mest skriver jag om våra två underbara döttrar Felicia & Wilma och våra två hundar. Goz kommer förresten från första bokstäverna i hundarnas namn: Gabbie o Zatoya.

Pepparkaksbak

Mat & BakPosted by Therese Kvarnström Tue, December 09, 2008 11:09

Igår var vi på öppna förskolan på förmiddagen och lekte och sjöng luciasånger. På eftermiddagen blev det pepparkaksbak medan Wilma sov en stund. Felicia har slutat sova på dagarna nu, och det är väl bara att acceptera. Då blir hon iallafall lite lättare att lägga på kvällarna.
Pepparkaksbaket tyckte Felicia var kul. Hon beställde mest pepparkakstraktorer, bilar och fiskar. Tyvärr fanns det ingen karamellfärg i affären så det fick bli vit glasyr. Fast jag tror inte hon brydde sig om det. Degen och pepparkakorna verkade gå hem iallafall :-)

Blog Image

Vi har fått lite nya bekanta nu, med småsyskon i Wimas ålder, så dom kan nog få roligt tillsammans när de blir lite äldre. Och jag har några att träffa på dagarna nu när jag är hemma :-)


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.