www.goz.se

www.goz.se

Min hemsida och blogg...

....handlar mest om det som ligger mig varmast om hjärtat - min familj! Mest skriver jag om våra två underbara döttrar Felicia & Wilma och våra två hundar. Goz kommer förresten från första bokstäverna i hundarnas namn: Gabbie o Zatoya.

Nu är vi husägare!

Hus och trädgårdPosted by Therese Kvarnström Thu, April 24, 2008 12:24

Nu är vi husägare! Bilder på skönheten får dock vänta, eftersom vi än så länge inte har något Internet hemma. Dagens uppdatering får bli från jobbet ;-)

I fredags blev vi minusmiljonärer (som min lillebror skulle ha uttryckt det) och i helgen kom släkt och vänner för att hjälpa oss med flyttlasset. Vi har redan hunnit med att njuta ett antal timmar i vårat inglasade uterum, och vädret har ju senaste veckan verkligen inte gjort oss besvikna. Hittills känns allt toppen och det känns redan som om det verkligen är vårat hem. Felicia verkar också ha tagit det hela med ro, medan hundarna har varit mer oroliga. Men det är dom alltid när vi packar och grejar. Dom borde ju vara rätt nöjda dom också, som fått en egen stor tomt att strosa runt på. Innan jag släpper Zatoya lös där behöver vi dock få upp ordentligt staket….. Staketet behövs även för Felicia som redan älskar sin gräsmatta och alla blommor och gärna pyser iväg för att klättra i trapporna på framsidan…… Det har redan hunnit bli flera vändor till både Ikea, Bauhaus, Byggmax mm och mer lär det bli. Det är mycket man behöver när man har hus. Dessutom börjar det bli dags att byta ut en del möbler. Vi packar upp för fullt och det tar sin lilla tid. Dessutom har vi det mesta på flyttstädningen av lägenheten kvar, men det hoppas jag blir klart i helgen.

Min mage växer så det knakar också och det är riktig full fart där inne. Nu är det bara 3 månader kvar innan vi blir tvåbarnsföräldrar. Just nu undrar jag lite smått hur det ska gå att vara hemma och ta hand om både Felicia och en liten bebis, för F är inte still en sekund nu för tiden. Hon pillar på allt och drar iväg så fort hon får chansen. Hon har mycket energi den lilla busungen….


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Lina Mon, May 12, 2008 16:07

Hej!! Vad kul det var att ses i helgen!! Jag känner hur mycket jag saknar alla gamla uppsalakompisar när jag är där uppe igen!! Ett jättefint hus hade ni, jag har fått lite tips och inspiration till vårat!! Hoppas vi kan ses snart igen!! Kram!!

Posted by Ulrika & Leona Mon, May 12, 2008 10:40

Vad kul med hus!! Lycka till med flytt, ny bebis och alla bestyr:) Ja, ett hus har man för livet..det finns ständigt projekt att jobba med!

Kramar från Ulrika & Leona

Posted by Åse Fri, May 02, 2008 22:35

Grattis husägare!
Det är härligt att bo i eget hus, särskilt sommartid då det är så enkelt att bara öppna dörren och kliva ut i trädgården.

Posted by Linda Mon, April 28, 2008 19:19

Skönt att ni kommit på plats, tänkte komma ut någon kväll o kika hur ni har det, får bli efter helgerna nu om ni är hemma. Jag hör av mig, kram Linda

Posted by Jennie Thu, April 24, 2008 22:18

Låter härligt med huset. Om en dryg vecka är det dags för oss. Längtar! Tycker vi får försöka satsa på att ses innan dom små hinner titta ut.