www.goz.se

www.goz.se

Min hemsida och blogg...

....handlar mest om det som ligger mig varmast om hjärtat - min familj! Mest skriver jag om våra två underbara döttrar Felicia & Wilma och våra två hundar. Goz kommer förresten från första bokstäverna i hundarnas namn: Gabbie o Zatoya.

Semestervecka

AllmäntPosted by Therese Kvarnström Sat, July 14, 2012 18:04

Bloggen är verkligen inte väluppdaterad längre, men nu när vi varit på semester en vecka tänkte jag passa på att sammanfatta resan här. Det är kul att kunna gå tillbaka och läsa, kanske mest för min egen del :-)

Hur som helst åkte vi till Gränna i lördags för att fira min kusin Viola som fyllde 25 år. Det var trevligt att få umgås med släkten ett dygn. Vi hann med att titta på polkagristillverkning (fattas bara annat ;-)) och Gränna glasbruk innan vi for vidare till Vimmerby. Årets sommar har hittills inte bjudit på särskilt mycket soligt väder och den här helgen var inget undantag. I Mariannelund utanför Vimmerby kom det så mycket nederbörd att vägen blev översvämmad och fick stängas av. Vi märkte dock inte så mycket av det, förutom att vi blev omdirigerade till en annan väg.

Efter en natt på Vimmerby stadshotell bar det av till Astrid Lindgrens värld tillsammans med barnens mormor & morfar. Vi fick en mycket fin dag med härligt väder och lagom mycket folk. Barnen blev mycket förtjusta i Pippi, Emil och Karlsson men vi han även hälsa på hos bl.a. Ronja och Madicken. Allt var bra upplagt med korta teaterföreställningar och vi hade alla en kul och trevlig dag.

Pannkansbuffé..... :-)

Efter Vimmerby åkte vi vidare till Göteborg och bodde på Scandic i Mölndal 3 nätter. Ett helt okey hotell med bra rum och finfin frukostbuffé. Barnens favoritdag på semestern tillbringades på Liseberg. Det blev många timmar med karuseller. Några regnskurar men mest uppehåll och bäst av allt – nästan inga köer! Wilmas favoritkarusell var små radiobilarna som hon åkte måååånga gånger. Felicias favorit var stora berg och dalbanan.

Innan det var dags att fara hemåt hann vi med en heldag på Gekås i Ullared också. Nästan 9 timmars shopping blev det och bilen var mycket fullpackad på hemvägen ;-)

Första semsterveckan var mycket intensiv men bra! Nu väntar ytterligare 4 veckors semester och dem ska vi mestadelas tillbringa hemma. Massor med bär är mogna i trädgården och jag njuter verkligen av att kunna gå ut och hämta precis när som helst!

I augusti börjar Felicia förskoleklass och Wilma ska byta avdelning på dagis. De börjar bli stora tjejerna!