www.goz.se

www.goz.se

Min hemsida och blogg...

....handlar mest om det som ligger mig varmast om hjärtat - min familj! Mest skriver jag om våra två underbara döttrar Felicia & Wilma och våra två hundar. Goz kommer förresten från första bokstäverna i hundarnas namn: Gabbie o Zatoya.

En liten uppdatering

AllmäntPosted by Therese Kvarnström Wed, September 14, 2011 21:14

Nu börjar det bli dags för ett inlägg igen. Sommaren är över, vi är en bit in i september. Barnen har börjat på förskolan igen. För Felicia är det sista året innan det är dags att byta till förskoleklass.
Wilma går sista året på småbarnavdelningen Kotten och ska nästa år byta till storbarnsavdelningen. Och själv undrar jag hur tiden kan gå så fort... ;-) Under sommaren har Wilma slutat med napp och dessutom har hon helt slutat med blöja! Och så har hon hunnit fylla 3 år.

Zatoya har för första gången i sitt liv blivit "ensamhund", efter att alltid tidigare haft Gabbie vid sin sida. Det har gått rätt bra tycker jag. Lite extra bortskämd blir hon och extra mycket gos med matte i soffan blir det ;-) Det märks att inte heller hon är en ungdom längre, fast det kanske inte är så konstigt då hon ju hunnit bli 10,5 år. Jag minns när hon var yngre och jag släppte lös henne på burkshundklubben - då drog hon väääärldens lover runt hela planen. Nu när jag släpper henne så strosar hon och nosar i backen max 10 ifrån mig. Gillar att träna gör hon dock fortfarande med samma glädje och entusiasm.

Att skaffa en ny hund känns långt bort för tillfället. Vi jobbar alldeles för mycket för att det skulle kännas okey, och ingen av oss kan ha med hundarna på jobbet. Nu jobbar ju jag förevisso skift så det är många dagar som Zatoya får mycket sällskap, men så kommer de andra där hon får ganska långa dagar hemma själv. Jag var i min ungdom varje dag i stallet men la ridningen helt på hyllan när jag flyttade till Uppsala för att börja plugga (och köpte hund ;-)). Nu har suget kommit tillbaka :-) Eftersom barnen gillar hästar och att rida så har jag letat upp en liten shettis utanför Knivsta som vi ska sköta och rida nån dag i veckan. Ja, jag ska inte rida, det får barnen göra ;-) Så får vi se hur lång tid det tar innan jag letar upp en häst även till mig :-)

Jag jobbar kvar på Fresenius och fortfarande skift. Fördelarna med skiftjobbet väger fortfarande upp nackdelarna, men jag får väl se hur länge jag orkar. Lite slitigt är det förstås att behöva skifta tider hela tiden. Andreas bytte jobb innan sommaren och jobbar numer mitt inne i Stockholm och har börjat tågpendla. Funkar väldigt bra så länge tågen går som de ska....

Tja, vad har hänt mer sen jag skrev sist? Säkert massor som jag inte kommer på nu. Stort är ju förstås att jag blev faster för andra gången i mars då lille Alvin kom till världen. I somras då det var dags för dop var det Alvins storebror Filip och Wilma som underhöll mest (på eget initiativ...) och bäst i kyrkan. Vilka fantastiska, goa ungar ;-)

Kul är också att min bror med familj har flyttat från Halmstad upp till Enköping, vilket betyder att vi kan ses betydligt oftare än tidigare.