www.goz.se

www.goz.se

Min hemsida och blogg...

....handlar mest om det som ligger mig varmast om hjärtat - min familj! Mest skriver jag om våra två underbara döttrar Felicia & Wilma och våra två hundar. Goz kommer förresten från första bokstäverna i hundarnas namn: Gabbie o Zatoya.

Lång vinter...

AllmäntPosted by Therese Kvarnström Wed, January 19, 2011 20:51

Ska försöka mig på ett inlägg, men nu var det ju så länge sen jag skrev så jag knappt minns vad som hänt sen sist :-)
De två sista månaderna innan jul var hela familjen förkyld och det började bara om hela tiden och det började bli rätt tröstlöst tillslut. Men, äntligen är vi friska igen.

En stor händelse sen jag skrev sist var förstås Felicias 4-årsdag den 20 december. Tänk, min lilla flicka redan 4 år! Mycket paket blev det, med både släktkalas, barnkalas, uppvaktning av oss på sängen på födelsedagsmorgonen (jodå - hon kom ihåg att vi uppvaktat henne med paket och saft & pepparkaka på sängen förra födelsedagen och det var viktigt att det blev så i år igen ;-)). Och sen var det dags för jul också. 23 december firade vi hos farmor & farfar och på julafton var vi hos mormor & morfar. Vi har ett tag nu pratat med Felicia om att hon blivit så stor nu att det är dags att lämna bort napparna. Och när tomten kom var det dags - hon sprang iväg mitt under tomtens besök och återkom med sina nappar som hon lämnade bort. Och efter det har vi inte haft en endaste diskussion om nappen - hon har helt och fullt accepterat att vara utan den och fixar det utan minsta problem. Vi får väl se om det går lika smidigt när det är dags för Wilma - nästa julafton kanske ;-)
I höstas trodde vi knappt att Gabbie skulle överleva julen och vi har även hunnit diskutera när det är dags att släppa taget. Och så nu helt plötsligt så har hon blivit mycket piggare igen och kan hänga med rätt bra på lite kortare promenader. Jättekul att se att gammeltanten är bättre! Hon går på rimadyl och det lär hon får göra resten av livet, men eftersom det verkar fungera bra så känns det inte som något problem.
På jobbet är det fortsatt ganska turbulent. Nu har vi ett stort gäng nyanställda och går upp i 5-skift om ett par veckor. Men det ska nog gå bra även med denna omorganisation. Jag trivs med arbetsuppgifterna och det går förvånansvärt bra att jobba skift.

Det har varit en lång vinter - snön kom redan i november och det har kommit mycket snö! Kul, eftersom barnen kunnat åka mycket pulka och snowracer. Nu senaste veckan har det varit plusgrader flera dagar och nu fryst på så det är riktig isgata. Nu längtar jag till våren!
Nähä, dags att stänga ner datorn och bege sig till jobbet. Nattpass väntar.....