www.goz.se

www.goz.se

Min hemsida och blogg...

....handlar mest om det som ligger mig varmast om hjärtat - min familj! Mest skriver jag om våra två underbara döttrar Felicia & Wilma och våra två hundar. Goz kommer förresten från första bokstäverna i hundarnas namn: Gabbie o Zatoya.

Förändring!

BarnenPosted by Therese Kvarnström Sat, October 09, 2010 14:32

Jag har börjat jobba skift. Trodde det skulle bli tufft, men så här efter första veckan så känns det helt rätt! Innan kändes det som om jag jobbade jämt (vilket jag nästan också gjorde….). Även om jag inte var på jobbet så hade jag dagligen kontakt med dom. Nu jobbar jag mina timmar och går sen hem – det finns alltid någon annan som tar över. Mina första nätter nånsin har jag jobbat också, och det måste jag också säga gick över förväntan. Trodde jag skulle stupa efter halva natten, men icke :-) Att dessutom slippa bli störd av telefonen stup i kvarten var också ett stort plus ;-) Nu har jag ledigt 5 dagar, vilket också är en av fördelarna med skiftjobb. Kanske är jag inte lika nöjd när det blir dags att jobba helg. Men den dagen den sorgen ;-) Nu har jag iallafall varit hemma med barnen i två dagar och det känns också bra att kunna ha dom lite mindre på dagis. I förrgår gjorde vi Uppsala och hann även med en storhandling (vilket är en prövning för tålamodet, men som alltid tog vi oss igenom det…. ;-)). Igår tog vi tåget till Stockholm och gick på Underbara barn-mässan. Felicia var alldeles lyrisk efteråt – ffa över sin ansiktsmålning :-) (hon är en nyckelpiga, om det nu är någon som inte ser det ;-)

För några veckor sen hade barnen fotografering på dagis. För första gången togs alla foton utomhus. Ett smart drag tror jag och för min del fick jag hem foton på båda barnen i år – förra året hade Felicia totalvägrat att vara med…. Förutom att F hunnit smutsa ner sina kläder på den korta stund som var innan fotograferingen så blev resultat strålande måste jag säga! Vi köpte ett par av bilderna som ska få pryda nån vägg här hemma.