www.goz.se

www.goz.se

Min hemsida och blogg...

....handlar mest om det som ligger mig varmast om hjärtat - min familj! Mest skriver jag om våra två underbara döttrar Felicia & Wilma och våra två hundar. Goz kommer förresten från första bokstäverna i hundarnas namn: Gabbie o Zatoya.

Sommarlov!

BarnenPosted by Therese Kvarnström Mon, July 05, 2010 23:33

Barnen har sommarlov! Och den här veckan har jag det också :-) Nästa vecka blir det jobb (och då är A ledig) innan det är dags är ytterligare 4 veckor semester - hela familjen tillsammans.

Vädret just nu är inte mycket att klaga på. Vi njuter av sol, värme och skön avkoppling. Jag försöker se till att alla får lite av det bästa. Zatoya vill ha agilityträning och bus, Gabbie vill ha bad i sjön och avkoppling i trädgården, barnen vill ha bad i poolen, jag vill ha avkoppling och sol!

Wilma är en hejare på att cykla och eftersom den trehjuling vi hade var för stor för henne så införskaffade vi i helgen en till lite mindre. Den är mycket uppskattad av lilltjejen som nu inte behöver tycka att det är orättvist när Felicia får cykla på sin cykel på promenaderna. Alla nöjda alltså ;-)

Jaha, vad händer mer? Kan nämna att jag och Z varit och tävlat KM i agility och slog till med en vinst :-) Vi kan visst fortfarande, trots inte lika flitig träning som förr.....

Idag tog jag och barnen en tur till en av 4H-gårdarna i Uppsala. Felicia hoppades på att det skulle finnas möjlighet att få rida på någon av hästarna, men de gick allihop i hagen. Wilma däremot som för det mesta är väldigt kavat är det inte alls vad gäller ridning. Så fort hon såg hästarna så sa hon: "Nä rida. Hej då stora hästen" och ville raskt gå vidare ;-) . Lilla fröken bus: