www.goz.se

www.goz.se

Min hemsida och blogg...

....handlar mest om det som ligger mig varmast om hjärtat - min familj! Mest skriver jag om våra två underbara döttrar Felicia & Wilma och våra två hundar. Goz kommer förresten från första bokstäverna i hundarnas namn: Gabbie o Zatoya.

Äntligen vååååår!

BarnenPosted by Therese Kvarnström Fri, April 02, 2010 22:13

Det har varit en härlig vinter med massor med snö! Den har också varit väldigt lång, men nu äntligen har snön börjat smälta bort och vårblommorna börjat kika fram. Idag var jag ute i trädgården för första gången för i år och fixade lite.

Förra helgen hade Felicia premiärcykeltur på sin cykel som hon fick i födelsedagspresent i december. Hon var lycklig över att äntligen få testa den ute och idag blev det en tur igen.

Gabbie börjar bli en riktigt gammal tant. Hon fyller ju 12 år i år och det märks att hon börjar få lite jobbigt med att ta sig fram i samma tempo som tidigare. Förra helgen var hon väldigt seg och ville bara strosa fram låångsamt. Nu har det ändå varit lite bättre några dagar, men det är väl bara att inse att hon börjar bli gammal.

På jobbet är tempot väldigt högt och det har under mina 3 första månader där hänt massor. Nu ska vi fr.o.m. nästa vecka utöka produktionen med flera nya skiftlag. Dessutom ska vi omorganisera och jag kommer få chefsansvar för en av våra avdelningar. Det kommer bli tufft i början med många nya, men med tiden kommer det säkert bli bra. Jag trivs väldigt bra på jobbet, både med arbetskamrater och arbetsuppgifter. Nästa vecka kommer dock bli tuff och det är skönt att få 4 dagars påskledighet innan :-)

Det fungerar jättebra med båda barnen på dagis, men det tar mycket tid med hämtning och lämning - eftersom de är på olika dagis. Men nu har vi äntligen fått erbjudande om en plats för Wilma på Felicias dagis, så efter sommaren kommer det bli lite smidigare!

I morgon åker vi till Sala för att fira påsk med släkten. Som sagt, skönt med långhelg! :-)