www.goz.se

www.goz.se

Min hemsida och blogg...

....handlar mest om det som ligger mig varmast om hjärtat - min familj! Mest skriver jag om våra två underbara döttrar Felicia & Wilma och våra två hundar. Goz kommer förresten från första bokstäverna i hundarnas namn: Gabbie o Zatoya.

Skidsemester!

BarnenPosted by Therese Kvarnström Tue, February 23, 2010 20:48

Fyra dagar i Kläppen var ett skönt break från jobb. Avkoppling vet jag inte om man kan påstå att det var - med två små barn med sig - men en härlig helg iallafall. Och riktigt kanonväder hade vi!

Felicia stod på slalomskidor för första gången och tyckte det var riktigt roligt och tjatade om att hon ville åka mer! Arg på pappa blev hon också när han inte ville släppa iväg henne själv i stora backen ;-) I minililla barnbacken åkte hon dock helt själv och var så stolt!

Vår lilla tuffing! Stora skidglasögon har hon på kortet då hon lånat mina :-) Till andra dagen införskaffade vi ett par egna till henne - lite mindre ;-)

Åker själv i backen!

I lilla backen var liften ett rullband. Wilma tyckte det var kul att åka på det med skorna och sprang sen nerför backen. Nästa år kanske det är dags för henne också att testa skidor....