www.goz.se

www.goz.se

Min hemsida och blogg...

....handlar mest om det som ligger mig varmast om hjärtat - min familj! Mest skriver jag om våra två underbara döttrar Felicia & Wilma och våra två hundar. Goz kommer förresten från första bokstäverna i hundarnas namn: Gabbie o Zatoya.

Det tar tid....

AllmäntPosted by Therese Kvarnström Tue, February 02, 2010 20:45

......att lämna barn på dagis. Särskilt när barnen ska lämnas på olika dagis..... Men, men - man ska väl vara glad över att ha fått plats, så får vi lösa problemet med olika dagis i augusti när det finns fler lediga platser. Just nu tar det ju dessutom extra lång tid vid hämtning och lämning eftersom det behövs så mycket kläder på.... Annars går det bara finfint med Wilma på dagis. Fast hon börjar förstå nu vad som händer och visar tydligt att hon hellre vill vara hemma med mamma och pappa..... Men - hon byter snällt famn till någon frökens när man lämnar henne och de säger att hon är nöjd och glad på dagarna. Hon äter bra och sover bra. Det känns skönt! Den här veckan blir det dock några långa dagar för barnen på dagis eftersom jag är på utbildning nästan hela veckan och Andreas åker tåg till och från jobbet vilket tar mycket tid bara det.... Om några veckor får vi (eller får och får - det kostar ju givetvis) förhoppningsvis en bil till och det känns som om det kommer underlätta så pass mycket för oss att det är värt det. Tid är mycket pengar!

Felicia är enkel att lämna på dagis just nu - hon tycker oftast bara att det är kul! Det är skönt nu också när hon fixar påklädning etc. ganska mycket själv. Nu har hon dock - på gott och ont - börjat få en stor egen vilja gällande vad hon ska ha på sig. Men det får väl vara så - hon är så stolt när hon kommer ut till frukosten på morgonen och har valt kläder och klätt sig alldeles själv :-)

Nähä, nu ska jag återgå till lite tv-tittande innan det är dags att gå och sova. Det är en lång dag på jobbet i morgon..... Förresten har vi investerat i en ny tv också - nu har den tjocka åkt ner i källaren och i vardagsrummet står en 46 tums LCD-tv. Vilken stor bild ;-)