www.goz.se

www.goz.se

Min hemsida och blogg...

....handlar mest om det som ligger mig varmast om hjärtat - min familj! Mest skriver jag om våra två underbara döttrar Felicia & Wilma och våra två hundar. Goz kommer förresten från första bokstäverna i hundarnas namn: Gabbie o Zatoya.

Årets sista inlägg.....

AllmäntPosted by Therese Kvarnström Wed, December 30, 2009 21:27

En hel vecka blev jag och barnen i Sala över jul. A kom dit några dagar senare, efter att ha passat på att jobba in i det sista. Felicia är nu ordentligt firad och nu hela 3 år gammal - vår stora lilla tjej! Och så en bild på vår lilla pärla också:
Julafton firade vi i år med farmor & farfar, men vi har hunnit träffa stora delar av släkten under veckan och innan vi åkte hem var det ettårskalas för kusin Filip. Men nu är det rätt skönt att vara hemma igen :-)

Nu börjar året lida mot sitt slut. Sammanfattningsvis kan man väl säga att det varit ett ganska härligt år där jag kunnat ägna massor av tid åt barnen! Eftersom jag blev uppsagd p.g.a. arbetsbrist i april så har året också bjudit på en viss ovisshet vad gäller framtiden, men nu de senaste månaderna har iallafall jag kunnat se en ljusning på arbetsmarknaden och nästa vecka börjar jag på ett nytt jobb. Det ska bli spännande och jättekul! Det är arbetsuppgifter som jag tror jag kommer trivas ypperligt med och dessutom ligger företaget perfekt till på "rätt sida" om Uppsala så det tar inte mycket mer än 10 minuter att ta sig dit. Jag blir kvar inom läkemedelsbranschen, men det är väl också en av de största branscherna inom tillverkning i Uppsala.

Om ett par veckor ska Wilma skolas in på dagis. Vår lilla tjej..... Men inskolningen får pappa ta hand om, och det kommer säkert gå finfint!

Gott nytt år alla släktingar & vänner! Hoppas 2010 kommer att bjuda på många härliga dagar!