www.goz.se

www.goz.se

Min hemsida och blogg...

....handlar mest om det som ligger mig varmast om hjärtat - min familj! Mest skriver jag om våra två underbara döttrar Felicia & Wilma och våra två hundar. Goz kommer förresten från första bokstäverna i hundarnas namn: Gabbie o Zatoya.

Juligt

Mat & BakPosted by Therese Kvarnström Tue, December 08, 2009 13:41

I november har det mest regnat och varit grått och trist ute. Och inte har jag haft minsta lust att blogga. Det trista mörka vädret sänker motivationsnivån ganska lågt överhuvudtaget. Det var härligt när första advent äntligen kom och man fick pynta huset med lite julstämning. Det botar och motverkar det mörka lite iallafall :-)

Felicia har tjatat om pepparkakor så det har vi hunnit baka. Nu är dom slut och nya ska vi försöka hinna göra under veckan. Deg ligger och väntar i kylskåpet. Båda barnen var med och bakade sist och tyckte det var roligt (och gott.... smiley)

Sista helgerna har varit hektiska men roliga. För två helger sen var Felicia hos mormor och morfar i Sala. Wilma sov över hos våra vänner mellan fredag och lördag då vi var på 30-årskalas och roade oss utan barn :-) Wilma hade somnat åtta på kvällen och sovit till åtta på morgonen och vaknat lika glad som hon somnade. Tur att barnen sköter sig när dom är borta så de är välkomna tillbaka fler gånger ;-) På söndagen hade vi släkten på besök hemma hos oss och firade A som fyllt år.

Nu senaste helgen tillbringade vi hela familjen ute på Gräsö och träffade föräldragruppen (ett par har flyttat ut till Gräsö) och hade gemensamt julbord. 12 vuxna, sex 3-åringar och fyra 1-åringar. Livat men mycket trevligt :-)