www.goz.se

www.goz.se

Min hemsida och blogg...

....handlar mest om det som ligger mig varmast om hjärtat - min familj! Mest skriver jag om våra två underbara döttrar Felicia & Wilma och våra två hundar. Goz kommer förresten från första bokstäverna i hundarnas namn: Gabbie o Zatoya.

Perfekt helgväder för….

Hus och trädgårdPosted by Therese Kvarnström Mon, November 16, 2009 20:56

.....renovering! Det har verkligen varit grått, trist och regnigt ute hela helgen. Fast det har inte gjort så mycket eftersom vi haft hela helgen uppbokad för rumbygge. Det är tänkt att Wilma snart ska ha ett eget rum att sova i :-) Familjen Ramenblad har varit här hela helgen och Andreas och Eric har byggt och byggt. Väggen är på plats och ett dörrhål är också gjort! Jag tror att detta kommer bli bra. Det enda tråkiga är väl att vardagsrummet blir mindre... Men, det har vi också planer på att lösa nån gång framöver ;-)

I lördags blev det också influensavaccination för allihop i familjen. Det har varit smått hysteriskt de två tidigare tillfällen i Knivsta då det varit vaccinering och vaccinet har tagit slut fort. Andreas ställde klockan på fem i lördags morse för att åka ner och ställa i sig i kö för att hämta ut nummerlapp, vilka började delas ut kl 8. Vid åttahugget var det för länge sedan så lång kö att de flesta fick gå hem utan…. Själva vaccineringen startade kl 9 och då hade A hunnit hem och hämtat oss övriga i familjen. Allt gick smidigt och inte mycket till biverkningar hade vi heller tack och lov.

Det mörka trista vädret gör en extra trött just nu tycker jag. Barnen verkar lika trötta som mig och hela förra veckan samt även idag har vi sovit till kl 8. Vilket lyx!