www.goz.se

www.goz.se

Min hemsida och blogg...

....handlar mest om det som ligger mig varmast om hjärtat - min familj! Mest skriver jag om våra två underbara döttrar Felicia & Wilma och våra två hundar. Goz kommer förresten från första bokstäverna i hundarnas namn: Gabbie o Zatoya.

Avklarat!

AllmäntPosted by Therese Kvarnström Mon, November 09, 2009 13:05

Nu är både anställningsintervjun och tentan avklarade och jag är nöjd med resultatet på båda! :-)

Företaget verkar spännande och intressant och arbetsuppgifterna likaså. Jag tycker att intervjun gick bra och jag tror att jag gjorde ett gott intryck. Tycker dom detsamma så blir det väl snart en andra intervju. Men vi får väl se. Jag kan ju inte vara annat än mig själv och är det inte någon med min personlighet, erfarenhet och bakgrund de söker så kan jag inte göra mycket åt det. Jag hoppas iallafall mycket på den här tjänsten, eftersom jag tror att den kan passa mig väldigt bra. Jag tycker, kanske till skillnad från många andra, att det är roligt att gå på intervjuer. Eftersom jag jobbat en del med rekrytering själv så är det ett bra sätt att lära sig mer :-)

Tentan igår gick hyfsat. Tre timmar hade man på sig och hela tiden behövdes verkligen. Puh, det var maaaassor att skriva och det är tur att jag är snabb i fingrarna. Jag tror att jag klarat den med marginal, men man vet aldrig. Varje fråga var värd 10 p och hur man ska göra för att skrapa ihop full pott var lite oklart. Skriva mycket förstås, och rätt saker ;-) Läraren vi haft har varit jättebra - en inhyrd konsult just för denna kurs och det märks att hon har koll och har varit engagerad.

Igår morse firade jag och barnen Andreas på fars dag med frukost med nybakt bröd och sen fika med tårta. Felicia hade ritat ett fint kort till pappa och jag hade hjälpt till att köpa ett paket till honom :-) Han fick en arbetsbänk, en riktigt tung sak som fick ligga kvar i bilen från i fredags då jag köpte den tills igår morse då Andreas fick gå ut och bära in den själv ;-)