www.goz.se

www.goz.se

Min hemsida och blogg...

....handlar mest om det som ligger mig varmast om hjärtat - min familj! Mest skriver jag om våra två underbara döttrar Felicia & Wilma och våra två hundar. Goz kommer förresten från första bokstäverna i hundarnas namn: Gabbie o Zatoya.

Lite småändringar....

AllmäntPosted by Therese Kvarnström Thu, November 05, 2009 13:31

....har det blivit på hemsidan. Eftersom jag för tillfället nästan bara uppdaterar bloggen så får den bli ny huvudsida. Menyn har flyttat upp i överkant istället för att ligga till vänster.

Nähä, nu borde jag återgå till att förbereda det som komma skall nu i slutet av veckan - anställningsintervju och tentaskrivning :-) Felicia har varit lite småkrasslig och hemma från dagis tisdag och onsdag och då hinner man inte mycket. Men nu verkar ordningen återställd igen!

Kursen jag läst - förbättringsarbeten Sex sigma - börjar lida mot sitt slut. Under förmiddagen lämnades sista projektuppgiften in. Skönt! Jag har jobbat (på distans) med två med mig jämngamla tvåbarnsmammor från Sala och Uppsala och det har funkat otroligt bra måste jag säga. Vi har kompletterat varandra perfekt! :-) Ett plus är ju dessutom när man jobbar med andra i samma situation att man är rätt förstående att man inte kan vara uppkopplad och jobba dygnet runt. När barnen är hemma och vakna så finns det annat att prioritera.... Hur som helst, nu lider det mot sitt slut och på söndag är det tentadags!