www.goz.se

www.goz.se

Min hemsida och blogg...

....handlar mest om det som ligger mig varmast om hjärtat - min familj! Mest skriver jag om våra två underbara döttrar Felicia & Wilma och våra två hundar. Goz kommer förresten från första bokstäverna i hundarnas namn: Gabbie o Zatoya.

Glömde ju skriva om DM:et.....

HundarnaPosted by Therese Kvarnström Fri, August 28, 2009 17:24

Kom ju på att jag glömt att skriva om Distriktsmästerskapet i agility som gick på Knivsta BK förra onsdagen. Jag och Zatoya var med och fightades om titeln och jag tycker att vi gjorde ett riktigt bra jobb! På DM så startar man i en agilityklass och en hoppklass och så läggs resultatet ihop, så det gäller att göra två fina lopp. Vi började med agilityklassen och precis när det var vår tur att gå in på banan så öppnade sig himlen och det började öööösregna. Men det hindrade inte oss från att göra ett finfint lopp och tiden visade sig efteråt räcka till en femteplats så långt. Därefter hällregnade det resten av kvällen och hoppbanan var riktigt blöt och lerig redan efter banvandringen. Zatoya gjorde ytterligare ett jättebra lopp och totalt hamnade vi på en fjärdeplats. Vinnare i largeklassen blev Malin och Swift och dom har ju bl.a. blivit årets agilityhund i Sverige så att slå dom är tufft. För min och Zatoyas del hade banorna kunnat få vara ännu lite svårare och med högre hopphinder, för att möjligen kunna slå ut några till. Vi har ju inte de allras snabbaste tiderna, men är hyfsat säkra och Zatoya river sällan. Å andra sidan var vi bara 9 ekipage av ca 30 som kom i mål i båda loppen, så ganska utslagsgivande var dom nog ändå ;-)

Jag och Zatoya har ju bara gjort 6 starter i år, men det roliga är att vi faktiskt lyckats nolla alla loppen, och det känns riktigt skoj!