www.goz.se

www.goz.se

Min hemsida och blogg...

....handlar mest om det som ligger mig varmast om hjärtat - min familj! Mest skriver jag om våra två underbara döttrar Felicia & Wilma och våra två hundar. Goz kommer förresten från första bokstäverna i hundarnas namn: Gabbie o Zatoya.

Det töar...

AllmäntPosted by Therese Kvarnström Fri, January 09, 2009 21:49
Äsch - jag som önskade lite snö så vi kunde ta fram pulkan. Istället var det typ 6 plusgrader idag. Rätt trist. Ska det ändå vara vinter så kan det väl vara riktig vinter. Allra mest längtar jag dock efter sommaren igen. Det som varit bra med det kalla vädret och att det samtidigt inte varit så mycket snö är iallafall att alla äckliga fästingar inte haft något varmt och gosigt snötäcke att gömma sig under. Nu hoppas jag att varenda en frusit ihjäl så vi slipper dom till sommaren.

Igår när Andreas var på jobbet och Felicia lämnats på dagis så fick jag och Wilma en liten stund tillsammans alldeles ensamma. Sen knoppade hon in en stund och jag han med både att plocka in F:s alla grejer i hennes rum (tänk att de hamnar utspridda överallt....) dammsuga hela huset, fixa disken, vika tvätt och hänga upp en ny omgång. Precis när jag tröttnat på att fixa och dona hemma så ringde några vänner och undrade om jag ville komma över och käka lunch. Supertrevligt! Sen kilade jag över och hämtade Felicia på dagis och sen hem till L igen där vi fikade och hade trevligt. Och sen var den dagen slut :-)

Idag har vi varit en sväng på bvc. Wilma hade ökat ordentligt både i längd och vikt. Sköterskan tittade lite även på utveckling (stabilitet i nacke, greppande efter saker mm) och allt utförde Wilma med strålande resultat ;-) På eftermiddagen har jag och Felicia bakat bullar. Hon börjar tycka att det är roligt att hjälpa till och vill testa allt. Goda bullar fick vi iallafall ihop tillslut!

Och så måste jag avsluta med ett litet plus till Försäkringskassan :-) När jag äntligen kom så långt att jag hamnade i telefonkön (plats 205) så kunde jag, istället för att sitta och vänta i telefonen en halvtimme, knappa in mitt nummer så ringde dom upp. Smidigt! Trevlig var hon som jag pratade med också och jag fick min föräldraledighetsbegäran ändrad samt svar på alla min övriga frågor :-)