www.goz.se

www.goz.se

Min hemsida och blogg...

....handlar mest om det som ligger mig varmast om hjärtat - min familj! Mest skriver jag om våra två underbara döttrar Felicia & Wilma och våra två hundar. Goz kommer förresten från första bokstäverna i hundarnas namn: Gabbie o Zatoya.

Nyårsnatten....

AllmäntPosted by Therese Kvarnström Fri, January 02, 2009 21:02

....flöt på ganska lugnt. Trots mycket smällande så höll sig hundarna förvånansvärt lugna. Gabbie satt hos oss för det mesta. Flåsade en del, men inte mer än så. Skönt! Vi åt god mat och njöt av trevligt sällskap och tiden gick nästan föör fort. Wilma somnade gott redan vid 19:30 och sov sen enda till morgonen. Felicia däremot, som vi fått att sova en rejäl sväng på eftermiddagen, höll sig vaken enda till kvart i ett på natten, när våra gäster åkt hem. Det gick jättebra, fast igår och idag undrar jag om hon inte haft lite efterslängar av den långa uppetiden. Hon är emellanåt på ett rysligt dåligt humör.....

Igår kändes det som om jag spenderade väldigt mycket tid i köket. En massa disk (som dessutom behövde diskas för hand...) att få undan samt storkok av mat både till oss och Wilma. Jag passade på att göra pajer till oss och när jag ändå höll på kunde jag ju göra många och frysa in ;-) Till Wilma lagade jag lite nya smarriga purréer med bl.a. broccoli och blomkål. Än så länge köper jag inga färdiga burkar utan gör allt själv. För det första äter hon så små portioner och för det andra borde det vara bättre. Gott verkar det vara iallafall för det går ner i ett nafs :-)

Nu hoppas jag att det kommer lite snö i natt så vi kan ta fram pulkan i morgon. Det vore roligt :-)