www.goz.se

www.goz.se

Min hemsida och blogg...

....handlar mest om det som ligger mig varmast om hjärtat - min familj! Mest skriver jag om våra två underbara döttrar Felicia & Wilma och våra två hundar. Goz kommer förresten från första bokstäverna i hundarnas namn: Gabbie o Zatoya.

2008 går mot sitt slut....

BarnenPosted by Therese Kvarnström Wed, December 31, 2008 10:14
Så går 2008 mot sitt slut. Ett riktigt händelserikt år! Bland det största som hänt så har vi ju fått en lillasyster. Och så har vi ju blivit husägare. Det var också rätt stort :-)

Födelsedags- och julfirande är över för den här gången. Vi är hemma igen (sen i fredags) och det är riktigt skönt ;-) Vi bara latar oss och njuter av ledigheten. Veckan kring jul spenderade vi hos mormor & morfar och farmor & farfar i Sala. Lite småkrassliga har de flesta varit. Nåt skit har gått (dock inte vinterkräksjukan tack och lov) men *peppar peppar* har jag och Wilma hållt oss friska. Felicia fick nåt konstigt en vecka innan jul, men vad det var vet jag inte riktigt. Kräktes två gånger och sen var det full fart igen.

Lilla älskade gullungen har fyllt 2 år och det firades ordentligt med släkten i Sala. Förutom far och morföräldrar så har Felicia hela 4 gammelfar- och morföräldrar i livet vilket är jätteroligt! Och dom verkar tycka att det är kul med barnbarnsbarn också :-)
Hur som helst, det bjöds på fika och tårta och Felicia fick så mycket paket att hon till slut inte orkade öppna fler. Stora saker var det också. Många saker som snabbt blev populära. Briotåg med batteridrivet lok var en riktig hit liksom dockvagn, docka, trehjuling, pulka (som var kul att sitta i men som tyvärr inte har kunnat invigas ännu), fint badlakan, tofflor, förkläde mm mm.

Blog Image
Julaftonen blev en kombination av firande hos mormor & morfar och farmor & farfar (och fler släktingar som också var på besök på julafton. Det var jättekul att träffa allihop!). Efter julklappsutdelning och julbord hos dom ena åkte vi vidare till nästa :-) Ännu fler paket blev det nu (Felicia tycker det är lika kul att leka med Wilmas som med sina egna ... ;-) ) och mina föräldrar har lovat att packa bilen full och komma hit med allt nästa helg, för det fanns ingen chans att vi själva skulle få med allt.... ;-)

Blog ImageBlog Image

Vi väntar på att det ska komma lite snö så att Felicia ska kunna inviga sin nya pulka. Nu är ju minusgraderna här och det är otroligt vackert ute med stora iskristaller överallt. Men som sagt, lite snö skulle dock inte skada...

Wilma har, från att ha varit rätt reserverad mot främlingar, helt plötsligt börjat skina upp och veckan i Sala har hon flyttat från famn till famn och varit på strålande humör hela tiden. Jättekul! I början av januari ska vi på kontroll på bvc igen. 4,5 månaders kontrollen fick vi lov att skjuta på eftersom Felicia inte var riktigt kry då och jag inte hade någon möjlighet att ta mig iväg. Men det känns som om lilltösen vuxit en del sista månaden. Sen en knapp månad tillbaka har jag ju även börjat ge henne lite gröt och smakportioner mat och hon verkar riktigt gilla det. Blir arg om det tar för lång tid mellan tuggorna och smackar ordentligt ;-) Igår fick hon smaka banan för första gången och det var dock ingen höjdare. Värsta grimaserna och bananen kom snabbt ut igen. Konstigt att hon inte gillar det, när potatisen och rotfrukterna gått ner så bra.

Blog Image
Stackars Gabbie lider av allt smällande. Hade raketerna bara kommit vid tolvslaget på nyårsafton så hade det ju inte varit några problem. Men nu smäller det hela tiden och Gabbie tycker man gör bäst i att hålla sig inne. Stackarn. I år firar vi nyår hemma hos oss (med goda vänner) så Gabbie kan smyga ner i källaren och hålla sig undan om hon vill.

GOTT NYTT ÅR kära släktingar och vänner! Hoppas 2009 bjuder på många trevliga dagar!