www.goz.se

www.goz.se

Min hemsida och blogg...

....handlar mest om det som ligger mig varmast om hjärtat - min familj! Mest skriver jag om våra två underbara döttrar Felicia & Wilma och våra två hundar. Goz kommer förresten från första bokstäverna i hundarnas namn: Gabbie o Zatoya.

Lite svammel bara

BarnenPosted by Therese Kvarnström Thu, December 04, 2008 11:20

Nu är det vitt ute igen, men tyvärr tror jag att det är tillfälligt. Felicia är på dagis och jag och Wilma sitter i soffan. Jag tittar på tv, slösurfar, dricker kaffe och äter lussebulle. Wilma är nyäten och sitter bredvid och pratar lite för sig själv och fingrar på maskskallran. Wilmas förkylning är äntligen bättre (dock är hon fortfarande lite hostig), men min vill inte riktigt gå över. Börjar bli lite tröstlöst.
I år när jag bakade lussebullar så passade jag på att göra en annan variant också, med vaniljkräm i. Dom blev verkligen jättegoda! Jag gillar lussebullar, men dessa var ännu bättre! Ska helt klart spara receptet till kommande år!
Felicia är en gullig liten prick, men ibland undrar man var hon får all energi ifrån. Hon har mycket idéer för sig också. Allt ska hon göra själv. Och har hon bestämt sig för nåt så ska det vara så. I förrgår kväll när hon skulle lägga sig i soffan och dricka välling så gick hon först och hämtade mössan, för den skulle vara på... ;-) För det mesta är hon jättegullig mot Wilma. Igår när hon satt och åt chokladen från sin adventskalender så klättrade hon upp mot Wilma och gav henne en puss. När sen Wilma började smacka så upptäckte jag att hon fått lite chokladkladd runt munnen från Felicia. Det var tydligen gott :-) Angående mat så är Felicia lite annorlunda jämfört med många andra barn. Hon älskar frukt och grönsaker. Igår åt hon halva chokladbiten och gav sen resten till mig, för att sen tjata om att hon ville ha gurka istället. Ha, ha, undrar hur länge det håller i sig.... ;-)
Nähä, dags att röra på sig och gå ner och ta hand om tvätten. Ska passa på att slå in lite julklappar till Felicia också innan hon kommer hem. Jag och Wilma var en tur till Uppsala igår så nu har vi äntligen kommit igång med julklappshandlandet. Dock hittade jag inte gardiner som jag hade hoppats. Behöver gardiner till köket, men hittar inte det jag vill ha. Men, men, skam den som ger sig ;-)
I morgon blir det en tur till Uppsala igen då vi ska träffa mormor (min mamma) och ta några timmar på Fyrishovsbadet. Det brukar vara riktigt uppskattat.

För övrigt tycker jag det är bra att räntan sänkts. Synd att vi inte har allt rörligt bara... ;-)