www.goz.se

www.goz.se

Min hemsida och blogg...

....handlar mest om det som ligger mig varmast om hjärtat - min familj! Mest skriver jag om våra två underbara döttrar Felicia & Wilma och våra två hundar. Goz kommer förresten från första bokstäverna i hundarnas namn: Gabbie o Zatoya.

Snart jul....

AllmäntPosted by Therese Kvarnström Tue, December 02, 2008 11:42

Förra veckan blev det en del snöskottande, men nu är det över för den här gången. Lite tråkigt är det allt att snön försvunnit igen (dessutom ösregnade det i morse när jag gick med Felicia till dagis...). Det ljusar liksom upp en hel del med snö. Och - har den ändå kommit så kan den ju lika gärna stanna. Inga skitiga hundtassar att torka, mindre halka och mycket högre mysfaktor! Skulle vilja ge en eloge till vår brevbärare som även under värsta snökaoset kom med posten CYKLANDES! Även förra måndagen innan plogningen blev klar på vägarna. Strongt måste jag säga! :-)

I förra veckan smygstartade jag julpyntningen litegrannn. Kunde inte låta bli ;-) Dessutom var vi bort hela helgen (Den spenderade vi ute på Gräsö tillsammans med goda vänner och årets första julbord. Mycket trevligt!), och till första advent vill man ju ha fått fram lite julstämning. Jag och Wilma var en sväng till Uppsala i tisdags och då passade jag dessutom på att köpa lite julblommor som jag har planterat i krukor och gjort det hela lite finare. Nu saknas bara julgardiner till köket, men det kanske jag hinner fixa nu i veckan.
Jag gillar att pyssla, och nu när jag är hemma så finns det ibland lite tid över till sånt. Sista veckan har jag försökt få till årets julkort också, men det var lättare sagt än gjort att få Felicia att sitta still och fastna på bild. Då var det betydligt lättare med Wilma, som ju stannar där man lägger henne ;-)

Blog Image

Igår var vi en sväng till bvc och båda barnen blev vägda och mätta. Felicia har växt 4 cm senaste halvåret och är nu 88 cm lång och väger 13,3 kg. Wilmas kurva hade planat ut senaste månaden och hon hade i stort sett inte ökat alls på längden och bara litegrann på vikten. Men längden är ju inte helt exakt, eftersom de små är lite svåra att mäta. Det såg iallafall bra ut. Wilma blir ju 4 månader nu och då får man börja med smakportioner, så igår var det premiär med mild havregröt. Ett par skedar kom in i munnen men det mesta kom nog även ut :-) Men det blir nog bra det där, när hon fattar hur man ska göra ;-)