www.goz.se

www.goz.se

Min hemsida och blogg...

....handlar mest om det som ligger mig varmast om hjärtat - min familj! Mest skriver jag om våra två underbara döttrar Felicia & Wilma och våra två hundar. Goz kommer förresten från första bokstäverna i hundarnas namn: Gabbie o Zatoya.

Massor med snö!

BarnenPosted by Therese Kvarnström Sat, November 22, 2008 22:48

Den här helgen har vi fått avboka alla planerade besök, då vi har råkat ut för ordentliga förkylningar hela familjen. Just nu är det nog jag som är friskast, med halsont, medan stackars Wilma är både hostig och snorig. Igårkväll hade hon lite feber, men det är iallafall bättre nu. Även Felicia är rätt hostig och snorig och väldigt växlande i humöret. Det kan säkert bero på att hon inte mår riktigt bra. Nä, då var det skönt att bara kunna vara hemma och ta det lugnt nu.

Snö har det kommit - ganska mycket dessutom! Jag är ingen vinterfantast - jag tycker det är alldeles för kallt och blir mörkt alldeles för fort. Dock är det ganska mysigt när första snön kommer. Som hundägare spelar det ingen roll om man är lite sjuk - ut måste man ändå (okey, har man hög feber så kan man ju låta det stanna vid en kort tur på tomten, men då får man också två väldigt rastlösa hundar...). Så som vanligt har vi tagit en promenad på förmiddagen och när vi kom hem igen kunde jag inte låta bli att ta med kameran ut på tomten och fota lite.

Blog ImageBlog ImageBlog Image

Inne har vi myst med brasa och tända ljus. Det är iallafall lite mysigt med vintern!Blog Image