www.goz.se

www.goz.se

Min hemsida och blogg...

....handlar mest om det som ligger mig varmast om hjärtat - min familj! Mest skriver jag om våra två underbara döttrar Felicia & Wilma och våra två hundar. Goz kommer förresten från första bokstäverna i hundarnas namn: Gabbie o Zatoya.

Hängig?

AllmäntPosted by Therese Kvarnström Wed, November 19, 2008 15:03

Precis när vi startat mammagympan, fått genomgång på de olika stationerna och ska till att börja uppvärmning så ringer dagis.... De tycker att Felicia inte känns som vanligt och att hon mest är ledsen och vill vara i famnen... Bara att packa ihop och åka och hämta henne. Hemma har vi tittat på Nicke Nyfiken, lägt pussel och byggt med klossar och nu sover hon gott. Hon har varit ganska svårlagd några kvällar och det har blivit rätt sent så det kanske är därför hon är lite gnällig. I övrigt verkar det inte vara något större fel på henne. Gör nog ett nytt försök med dagis i morgon igen.
Idag är det finare väder ute också. Lite väl kallt men då slipper man torka blöta hundtassar ;-) Jag har börjat klippa lite på äppelträden, som behöver rensas ur rätt så rejält. Det är en hel del kvar att göra, men skönt att ha börjat iallafall.