www.goz.se

www.goz.se

Min hemsida och blogg...

....handlar mest om det som ligger mig varmast om hjärtat - min familj! Mest skriver jag om våra två underbara döttrar Felicia & Wilma och våra två hundar. Goz kommer förresten från första bokstäverna i hundarnas namn: Gabbie o Zatoya.

Regn och rusk!

AllmäntPosted by Therese Kvarnström Tue, November 18, 2008 17:10
Idag önskade jag att jag hade haft bilen hemma. Vilket fruktansvärt ruskväder det var när jag skulle hämta Felicia från dagis. Blåst och snöblandat regn. Nä, då hade jag hellre stannat hemma och kurat :-) Ja, eller på sin höjd satt mig i bilen och kört till dagis. Nu blev jag och hundarna dyngsura, medan åtminstone barnen satt trygga och torra i vagnen (dom har det bra dom... ;-) ).
Läste på en annan blogg en reflektion över hur mycket man faktiskt går som hundägare. Till dagis har vi knappt 1 km och lämning och hämtning blir då 4 km promenad. Ibland går vi mer och även övriga dagar blir det oftast ordentliga promenader (även om man kan slarva lite mer nu när man har en stor tomt). På en vecka kanske jag går ca 3 mil promenader - på ett år över 150 mil! Det är inte så illa! Hade jag inte haft hundar och barn så hade det aldrig blivit så mycket.....
Felicia hade (som vanligt...) inte sovit på dagis, så hon somnade som en stock när vi kom hem. Skönt, för då fick jag några timmar till att dona hemma på. Nu har hon precis vaknat och satt sig för att titta en stund på Nicke Nyfiken. Och för mig är det dags att börja fixa kvällsmat.