www.goz.se

www.goz.se

Min hemsida och blogg...

....handlar mest om det som ligger mig varmast om hjärtat - min familj! Mest skriver jag om våra två underbara döttrar Felicia & Wilma och våra två hundar. Goz kommer förresten från första bokstäverna i hundarnas namn: Gabbie o Zatoya.

Gamla tanten fyller år!

AllmäntPosted by Therese Kvarnström Wed, November 12, 2008 22:00

Det största GRATTISET av dom alla idag till vår älskade Gabbie som fyller 10 år! Helt otroligt vad tiden går fort... Den stora dagen har vi firat med en 2-timmarspromenad på förmiddagen och en timmes bus i trädgården på eftermiddagen. Sämre kan man ha det ;-)

Felicia har fått vara hemma med mig och Wilma igår och idag eftersom de haft en stor vattenläcka på dagis och tagit upp golven i alla lokalerna på avdelningen.... De har visserligen ordnat tillfälliga lokaler men blev glada över att kunna ha lite färre barn några dagar. Och jag är ju ändå hemma. Det är bara att prioritera om litegrann, det är ju barnen jag är hemma för i första hand. Därför blev det ingen mammagympa idag, men en lång och härlig promenad istället. Dessutom har jag blivit lite förkyld så det var nog lika bra det.

I helgen som gick var vi i Sala och firade barnens gammelfarfar som fyllde 80 år. Det var trevligt och så fick vi samtidigt tillfälle att träffa lite släktingar, däribland barnens två sysslingar Saga och Linus. Lite roligt är det att Saga är jämngammal med Felicia (det skulle bara ha skiljt några dagar men eftersom Saga är född lite för tidigt så skiljer det en månad) och Linus är 4 dagar yngre än Wilma.

Nähä, dags att krypa till kojs. Andreas är borta ikväll och givetvis krånglade båda barnen när det var läggdags. Då är det lite krångligt att vara själv. Strax efter nio sov iallafall båda gott och nu har jag varvat ner framför Greys anatomy. Nu är det dags att sova, känner att jag är på väg att få huvudvärk. Hoppas jag får en god natts sömn och att den är borta i morgon bitti.

Några bilder:

Goziga 10-åringen:

Blog Image

Söta lilla Wilma:

Blog Image

Felicia och sysslingen Saga på finfint kalas!:

Blog Image