www.goz.se

www.goz.se

Min hemsida och blogg...

....handlar mest om det som ligger mig varmast om hjärtat - min familj! Mest skriver jag om våra två underbara döttrar Felicia & Wilma och våra två hundar. Goz kommer förresten från första bokstäverna i hundarnas namn: Gabbie o Zatoya.

Aktiv dag!

BarnenPosted by Therese Kvarnström Wed, November 05, 2008 21:21

Barnen sov rätt länge idag, men efter att ha klätt på Wilma så väckte jag Felicia strax innan åtta. Det tar lite tid att få henne i ordning, speciellt nu när hon bestämt sig för att hon ska klä på sig alldeles själv. Försöker man hjälpa henne blir hon arg... Hur som helst, på sig kläder fick hon och strax efter halv nio traskade hela skaran iväg mot dagis. Felicia gillar dagis och det är inga problem att lämna henne - hon säger knappt hejdå innan hon försvinner in för att måla eller vara med på sångstunden, vilka är hennes favoritsysselsättningar.
Klockan halv tio hade jag tid med Wilma på bvc för vägning och mätning samt 3-månadersvaccinering. Wilma är fortsatt lång, ligger två kurvor över normalkurvan och en kurva över på vikten. Vaccineringen gick hur bra som helst, inte ens ett litet skrik gav lilltjejen ifrån sig. Hoppas nu bara att vi slipper febern som kan uppkomma efteråt. Vi har iallafall laddat med alvedon hemma men än så länge verkar det lugnt.
Efter bvc gick vi vidare till Formhuset i Knivsta. Nu är det dags att börja träna och komma i form igen, så nu ska det bli mammagympapass varje onsdag. Wilma låg lugnt (och kanske lite förvånat ;-) ) och tittade på när alla mammor sprang omkring, hoppade samt lyfte tyngder i en timme. Jag lär ha träningsvärk i morgon.... Jag gjorde några nya bekantskaper också, som jag åt en trevlig lunch med efteråt innan det var dags att åka till dagis och hämta storasyster igen. Jag hade glömt bort att det var föräldrafika där, så vi blev kvar en bra stund och fikade och lekte. Felicia hade (som vanligt) inte sovit på dagis och inte ville hon göra det hemma heller. Vid fyra gav jag upp och lät henne stanna uppe.
På kvällen tog jag Zatoya med mig en tur till brukshundklubben för lite lydnadsträning. Det gick riktigt bra, förutom att hon som vanligt var överladdad. Det positiva är ju iallafall att hon tycker det är roligt. Inte behöver jag anstränga mig särskilt mycket för att hitta skojiga belöningar iallafall, snarare tvärtom....

Nu på kvällen har jag mest slappat framför tv:n. Nu ska jag titta klart på Greys anatomy innan det är dags att gå och sova.