www.goz.se

www.goz.se

Min hemsida och blogg...

....handlar mest om det som ligger mig varmast om hjärtat - min familj! Mest skriver jag om våra två underbara döttrar Felicia & Wilma och våra två hundar. Goz kommer förresten från första bokstäverna i hundarnas namn: Gabbie o Zatoya.

Regn och rusk, och trevligt besök!

BarnenPosted by Therese Kvarnström Fri, October 31, 2008 22:21

Usch vilket ruskväder det varit idag. Regn och blåst hela dagen och på kvällen övergick det till nåt snöblandat blask. Då är det härligt att kunna tända en brasa i vardagsrummet och sitta och kura i soffan. Felicia är väldigt intresserad av att titta på när det brinner så vi har införskaffat ett galler - innan det händer en olycka. Det kändes lika bra för vi kommer ju ha små barn i huset flera år framåt.

Blog Image

Igår var jag till frisören för första gången på typ 10 månader. Riktigt behövligt alltså.... ;-) Tror hon kapade en decimeter ungefär. Det hade hunnit bli riktigt långt... Nu känns det betydligt bättre, uppklippt och luftigare.
Idag har min bror med fru varit här på besök. Jättekul, eftersom vi inte träffas alltför ofta nuförtiden. Med sig hem fick dom en massa bebiskläder som Wilma hunnit växa ur. Vid nyår ska tjejerna få sin första kusin så då kommer kläderna till användning igen. Man sliter ju inte direkt ut de minsta storlekarna..... ;-)

Om några dagar blir Wilma 3 månader. Tänk vad fort det går! Hon har hunnit bli riktigt stadig i nacken och börjar greppa efter leksaker som hon har framför sig. Hon skiner upp som en sol när någon sätter sig framför och pratar med henne. Då får man riktigt härliga leenden tillbaka.

Blog Image