www.goz.se

www.goz.se

Min hemsida och blogg...

....handlar mest om det som ligger mig varmast om hjärtat - min familj! Mest skriver jag om våra två underbara döttrar Felicia & Wilma och våra två hundar. Goz kommer förresten från första bokstäverna i hundarnas namn: Gabbie o Zatoya.

Ganska dåligt.....

BarnenPosted by Therese Kvarnström Sun, January 27, 2008 21:04

........ med uppdateringar blir det just nu. Och det lär det nog fortsätta bli, för nu när man jobbar heltid igen är det inte lika lätt att få tiden att räcka till för att sitta vid datorn. Och inte prioriterar jag det särskilt högt heller ;-) Nu innan det är dags att sova så passar jag dock på en stund.

Vintervädret har väl hittills varit sådär, men idag har det iallafall varit någon minusgrad och riktigt klart väder, så vi tog en lång och härlig promenad på förmiddagen. Hundarna fick sträcka ut en stund på ett öppet fält och Felicia blev lycklig när hon fick gunga en stund. Stora krokodiltårar blev det dock när vi skulle gå därifrån.... Det händer så himla mycket med henne nu och hon har verkligen vuxit till sig och blivit fruktansvärt medveten om allt som händer runtomkring. Allt vi gör ska hon göra och allt vi äter ska hon testa.... Ett riktigt litet matvrak är hon också :-) Sista veckan har hon helt plötsligt kommit på att det är roligt att gunga också, både ute och på gunghästen, samt att snurra i kontorsstolarna… Gullunge! :-) Sista dagarna har hon också börjat gå mycket mer och nu i helgen har hon för det mesta valt att gå istället för att krypa, även långa sträckor. Det är bara att inse att vår lilla bebis är puts väck. Det har jag väl iof insett redan tidigare :-) Förra helgen var vi hos några kompisar och gratulerade dom till sitt första barn, en liten pojke född i mitten av januari. Tänk att dom är så små i början…… Ha, ha, då såg man ännu bättre hur stor lilla Flisan hunnit bli ;-)

Blog ImageBlog ImageBlog Image

Blog ImageBlog Image

Blog Image

Mycket energi sista veckorna har också gått åt till huset vi skrivit kontrakt på. Det är inte direkt ett litet beslut man gör när man köper hus.... Besiktningen är gjord och det finns väl punkter som framkom i besiktningen som vi anser att säljarna kan sänka priset lite för. Vi har väl inte direkt kommit någonstans och i morgon är sista dagen för oss att besluta om vi vill hoppa av eller ej. Men nu tror jag iallafall äntligen att vi bestämt oss. Fortsättning följer en annan dag :-)