www.goz.se

www.goz.se

Min hemsida och blogg...

....handlar mest om det som ligger mig varmast om hjärtat - min familj! Mest skriver jag om våra två underbara döttrar Felicia & Wilma och våra två hundar. Goz kommer förresten från första bokstäverna i hundarnas namn: Gabbie o Zatoya.

Spännande, roligt och ganska läskigt….

AllmäntPosted by Therese Kvarnström Sun, January 13, 2008 20:16

De två första veckorna på jobbet är avklarade och det känns fortsatt väldigt bra. Hittills känner jag inte av några vibbar på att det skulle finnas såna konflikter mellan anställda som det fanns på mitt förra jobb… Jag trivs jättebra med arbetskamraterna och arbetsplatsen är väldigt nybyggd och fräsch. Jag tror att arbetsuppgifterna kommer passa mig bra, då de är ganska varierande med mycket planerande och ansvar. Sen har jag ju ingen erfarenhet av läkemedelsbranschen sedan tidigare, men jag får väl lära mig ;-) Det är lite smådrygt att masa sig upp ur sängen på morgonen, men samtidigt är det ju guld värt att vara hemma redan vid 16-hugget på eftermiddagen/kvällen.

Det nya året har redan bjudit på en del förändringar. Vi har nämligen köpt hus! Vi har under veckan vunnit budgivningen på en mysig liten villa i centrala Knivsta. Huset i sig är ganska gammalt, men invändigt är det mesta nyrenoverat och fräscht. Tomten kan knappast bli bättre, 1004 m3 med massor med träd och buskar. Det ska bli intressant att se hur det ser ut till sommaren! Kontraktet är skrivet och nu är det bara att hålla tummarna för att inget konstigt kommer upp på besiktningen. Förutom att husköpet givetvis kostar alldeles för mycket pengar så känns det kanonbra! :-) Vi har inlett lite förhandlingar med flera banker så får vi se vilka som kan ge oss det bästa lånet.

Det har varit regnigt och tråkigt några dagar nu, men idag så var det strålande sol! Vi tog en sväng förbi en av Knivstas lekparker under förmiddagspromenaden och Felicia fick gunga och åka lite rutschkana.

Blog Image