www.goz.se

www.goz.se

Min hemsida och blogg...

....handlar mest om det som ligger mig varmast om hjärtat - min familj! Mest skriver jag om våra två underbara döttrar Felicia & Wilma och våra två hundar. Goz kommer förresten från första bokstäverna i hundarnas namn: Gabbie o Zatoya.

Nytt år!

BarnenPosted by Therese Kvarnström Tue, January 01, 2008 13:23

Julmaten är uppäten, klapparna öppnade, nyårsskumpan uppdrucken och vi har hunnit vara hemma flera dagar och bara latat oss :-) Julhelgen firades i Sala tillsammans med släkten och det har varit lugnt och skönt. Kanske lite för mycket mat, som vanligt. Men gott! :-)

Felicia träffade tomten för första gången. Ja, hon har ju faktiskt upplevt en julafton redan tidigare, men då var hon 4 dagar gammal och låg mest och sov ;-) Den här gången var hon mera med och att hälsa på tomten var ingen match. Det gick hur bra som helst :-) Många presenter fick hon också, massor med roliga leksaker och fina kläder. Vi fick givetvis också en massa bra och roliga klappar, men nu för tiden känns kanske inte det som det allra viktigaste, utan snarare att man får umgås med familjen och ha det lugnt och trevligt tillsammans.

Blog Image

Felicia har hunnit vara sjuk för första gången också. En rejäl förkylning med hosta och febertoppar bortåt 40 grader. Det var inte så roligt. Hostar gör hon fortfarande och det mest på nätterna…. Stackars lilltjejen, men det är på bättringsvägen. Själv har jag också fått hostan, men sluppit febern i alla fall.

Och så har vi kommit fram till nya årets första dag…… Nyåret firade vi med kära vänner i Knivsta. Vi flydde dock ”byn” och åkte ut till familjen Ramenblad som bor strax utanför. Det var lyckat även ur hundarnas perspektiv, eftersom det smällde betydligt mindre där. Ingen av hundarna är särskilt förtjusta i raketerna, men det fungerade ändå förvånansvärt bra måste jag säga. Vi hade en mycket trevlig kväll och natt. Felicia somnade på en madrass på golvet vid halv tio på kvällen och vi åkte inte hemåt förrän efter två nångång.

2007 är ett år som på många sätt varit speciellt, och det absolut mest speciella har givetvis varit Felicia. Det har varit härligt att få ha varit hemma och kunnat följa hela hennes första år. Men det har gått fort! I morgon börjar jag jobba igen, och det ska bli spännande med nytt jobb och allt…. Hundarna har ur träningssyfte haft ett lugnare och kanske tråkigare år än tidigare, men samtidigt har de ju haft mer sällskap och fått fler och längre promenader. Gabbie börjar bli äldre, och det märks på alla de krämpor hon haft under året, men i övrigt är hon väldigt pigg. Zatoya är pigg och tokig som vanligt, men har ändå klarat det lugnare året samt den tuffa konkurrensen om uppmärksamhet, som ju faktiskt Felicia innebär, väldigt bra.

Några nyårslöften har jag inte avgett. Några mål för det nya året har jag inte heller staplat upp, men jag är säker på att det kommer att ske en del förändringar. Om inte annat hoppas jag innerligt att vi hittar ett hus att flytta till och trivas i, samt att det kommer gå strålande för mig på nya jobbet :-)