www.goz.se

www.goz.se

Min hemsida och blogg...

....handlar mest om det som ligger mig varmast om hjärtat - min familj! Mest skriver jag om våra två underbara döttrar Felicia & Wilma och våra två hundar. Goz kommer förresten från första bokstäverna i hundarnas namn: Gabbie o Zatoya.

På väg mot julen…

BarnenPosted by Therese Kvarnström Wed, December 19, 2007 22:52

Det är kallt ute nu – men otroligt vackert! Trots att det inte finns någon snö ute så är det nästan alldeles vitt! Träden är alldeles fulla med frost och det är så fint. Gabbie rullar sig som vanligt gärna i gräset. Nu blir hon ju inte heller skitig, vilket uppskattas av mig ;-) Gabbiegumman, hon fortsätter ha olika krämpor. De verkar avlösa varandra. Just nu haltar hon. Det är ena frambenet hon markerar på, men jag har inte hittat någon svullnad eller annat konstigt. Hon verkar inte särskilt berörd av det i alla fall.

Blog ImageBlog ImageBlog Image

Idag har jag och Felicia varit på avslutning på ”Krypklubben” – öppna förskolan med gruppen för barn 9-18 månader - här i Knivsta. Felicia tyckte det var lika roligt som vanligt. Efter jul får pappa ta över och gå med henne dit, när jag ska börja jobba. Känns lite småtungt, men samtidigt ska det bli ganska roligt. Ja, inte att behöva pallra mig upp ur sängen redan kvart i sex på morgnarna, men i övrigt så ska det bli skönt att få komma iväg hemifrån alldeles själv! ;-)

På kvällen hade vi familjen Ramenblad här på besök och smygfirade Felicias ettårsdag litegrann. I morgon är ju den stora dagen. Felicia fick en pippidocka, några teckningar av barnen och ett fint smycke. Fast hon verkade mest intresserad av snörena på paketen, och glad över att ha Liselle och Alva på besök. Det blir alltid livat när dom kommer :-)

Blog ImageBlog Image

I morgon åker vi till Sala för att fira Felicias ettårsdag och sen blir vi kvar där över jul. Det ska bli kul att komma iväg hemifrån och få träffa släktingar några dagar. Ha en god jul alla vänner!