www.goz.se

www.goz.se

Min hemsida och blogg...

....handlar mest om det som ligger mig varmast om hjärtat - min familj! Mest skriver jag om våra två underbara döttrar Felicia & Wilma och våra två hundar. Goz kommer förresten från första bokstäverna i hundarnas namn: Gabbie o Zatoya.

Lucia & sprutdags

BarnenPosted by Therese Kvarnström Wed, December 12, 2007 21:33

Igår tjuvstartade vi luciafirandet, med lussande på en av de öppna verksamheter som finns här i Knivsta. Barnen var så söta. De flesta lite större var tärnor, medan alla små var tomtar. Där kröp och knatade dom omkring alldeles rödklädda och med luvor på huvudena :-) Felicia älskar när vi går iväg och hon lekte och lekte och ville aldrig gå hem. Till slut fick jag tvinga henne ;-) Och då hade det både varit lekstund, luciatåg, fika och sen en stund lek igen.

Blog ImageBlog Image

Idag var det dags för lite tråkigare grejer, nämligen ettårsvaccination och läkarbesök. Det var dock ingen match för min lilla tjej. Hon charmade läkaren som vanligt och visade upp sitt största leende och hela sitt ordföråd (eller ljudförråd kanske man ska säga). Hon är inte särskilt tyst av sig. Och inte särskilt blyg heller ;-) Sprutan gick fort och hyfsat smärtfritt. Efter en sekunds gråtade var hon sitt vanliga jag igen.

På eftermiddagen tog vi en tur med Upptåget in till Uppsala för att påbörja julklappshandeln. Det börjar bli dags.... Tyvärr kom jag inte så långt som jag hade hoppats, men en bit på väg är vi iallafall...