www.goz.se

www.goz.se

Min hemsida och blogg...

....handlar mest om det som ligger mig varmast om hjärtat - min familj! Mest skriver jag om våra två underbara döttrar Felicia & Wilma och våra två hundar. Goz kommer förresten från första bokstäverna i hundarnas namn: Gabbie o Zatoya.

Mycket nytt blir det....

AllmäntPosted by Therese Kvarnström Tue, December 04, 2007 14:25

När jag kom till mitt rum på nya jobbet igår så stod där en välkomstblomma på skrivbordet. Det kändes väldigt välkomnade! Igår var jag alltså på plats på nya jobbet igen. Klockan 6:50 stämplade jag in och den här gången kändes det betydligt bättre. Kanske för att jag var smart nog att gå och lägga mig i god tid kvällen innan, samt att jag dessutom sov betydligt bättre hela natten. Den här dagen kändes dessutom allt betydligt lättare, när jag ju börjar känna igen i vilka korridorer vi är och i alla fall känner igen några av mina arbetskamrater och har lärt mig några namn. Shit, det är stort! Jag fick anställningsnummer 949, bara typ 900 fler är på min tidigare arbetsplats….. Allt känns väldigt välorganiserat i alla fall, och en hel del grejer som måste fixas innan det går att börja jobba ordentligt fick jag ordnat redan igår. Det känns verkligen bra att komma in någon dag i veckan nu under december, för att sen kunna börja ordentligt direkt när jag börjar i januari. Även om jag fortfarande kommer jobba med produktion så blir det nog en del omställningar. Som en av mina nya kollegor sa (som tidigare jobbat inom skogsindustrin). ”På förra jobbet klädde man sig för att skydda sig mot produkten/produktionen. Nu klär man sig för att skydda produkten”… :-) Ha, ha, det är en hel vetenskap bara att komma in. Det är inte bara att klampa på, utan det krävs t.o.m. utbildning och ”uppkörning”. Inget smink får man ha, glasögon och händer ska desinficeras, håret ska in i hårnät, kläderna ska bytas, man slussas genom flera rum. Ja, det är noga noga. Och tar sin lilla tid. Inte kul om man kommer på att man är kissnödig direkt när man kommit in… ;-)

I helgen var det första advent, och den försvann lika fort som den kom. Andreas köpte hem glögg och pepparkakor. Julstjärnan har kommit upp i fönstret, tomtarna sitter i hyllan, och julblommorna har kommit på plats. Mer än så blir det inte. Vi kommer ju ändå att åka bort över jul, och Felicia är ju lite liten att förstå. Och allt hon når åker dessutom i backen….. Hon kan bli riktigt lång när hon sträcker sig på tå….. Igår tog hon förresten sina första stapplande steg utan hjälp! Lilltösen håller på att bli stor!