www.goz.se

www.goz.se

Min hemsida och blogg...

....handlar mest om det som ligger mig varmast om hjärtat - min familj! Mest skriver jag om våra två underbara döttrar Felicia & Wilma och våra två hundar. Goz kommer förresten från första bokstäverna i hundarnas namn: Gabbie o Zatoya.

Äntligen....

AllmäntPosted by Therese Kvarnström Tue, November 27, 2007 13:59

...... är helgens kalas överstökat och nästan all disk bortdiskad...... ;-) Vi hade fullt hus hela lördagen och det var mycket trevligt och roligt att få träffa släkt och vänner. Även om det bara var de närmaste som vi träffar rätt ofta ändå ;-) I söndags hade vi en lugn dag med ytterligare en husvisning, lite städning och hämtmat på kvällen. Sista dagarna har det varit några minusgrader ute vilket gjort att det inte blir så smutsigt inne efter skitiga hundtassar. Däremot är underlaget väldigt knöligt ute och rätt halt. På promenaden i morse lyckades jag göra en rejäl vurpa, men som tur var stod vagnen kvar stadigt.

På förmiddagen hade vi projekt julkortsfotografering. Ha, ha, det gick väl sådär, men nåt bra ska jag väl lyckas knåpa ihop av alla bilderna. Det fick bli Felicia och Gabbie som poserade. Dom är lättast att få bra på bild. Och så är dom så roliga tillsammans ;-)

På födelsedagsfesten i lördags hade Felicia väldigt roligt tillsammans med Alva 3 och Liselle 5. Dom lekte med klossar en lång stund och skrattade så det stod härliga till! :-) Tänk vad mycket bus hon kommer lära sig av dessa två framöver......

Blog Image