www.goz.se

www.goz.se

Min hemsida och blogg...

....handlar mest om det som ligger mig varmast om hjärtat - min familj! Mest skriver jag om våra två underbara döttrar Felicia & Wilma och våra två hundar. Goz kommer förresten från första bokstäverna i hundarnas namn: Gabbie o Zatoya.

Det är jobbigt att jobba…..

AllmäntPosted by Therese Kvarnström Thu, November 22, 2007 16:10

I onsdags var jag på plats på nya jobbet hela dagen för att bli presenterad för den grupp jag ska jobba med. Jag var på plats strax före sju på morgonen och gick inte hem förrän bortåt klockan 17 på kvällen. Då var jag riktigt slut… Vet inte hur många jag då hälsat på under dagen. Företaget är rätt mycket större än det jag varit på tidigare. Dom är väl strax över 500 kanske och det är inte så lätt att hitta rätt i alla korridorerna…. Men byggnaderna är otroligt fina och fräscha och det känns riktigt bra! Ett eget rum har jag fått också. De jag kommer jobba närmast (de på liknande tjänster som min samt de jag ska vara chef för) verkar väldigt trevliga och lätta att ha att göra med. Nu ser jag fram emot att få börja jobba igen, vilket jag kommer att göra från januari, även om jag kommer att sakna hemmalivet med lilltjejen. Som ju faktiskt inte är så himla liten längre. Stora framtänder har hon fått också ;-)

Blog Image

Husletandet går väl sådär, och det finns inte så himla många objekt ute för oss att titta på. Vi har i alla fall lämnat bud på ett hus, om än en bit under utgångsbudet. Sen har dom kontrat och vi har nu höjt vårat bud litegrann. Vi får väl se vad dom säger….. ;-) Nu i helgen kommer jag i alla fall ha annat att tänka på. Andreas fyller 30 så det blir fullt hus på lördag. Från i morgon bitti och framåt så lär tiden helhjärtat gå åt till städning, bakning och matlagning. Och hundpromenader och Feliciapassning såklart.